پس از آنکه مزایا و معایب کاغذ را برای شما برشمردیم در این مطلب قصد داریم نکات مورد نیاز برای اجرای صحیح کاغذ دیواری را برای شما مخاطبین عزیز شرح دهیم. تا انتهای مطلب با ما همراه باشید.
1. انتخاب کاغذ و محاسبه تعداد رول
ابتدا باید با توجه به فضای مورد نظر طرح و رنگ کاغذ مورد نظر را انتخاب کنید . سپس با توجه به ابعاد دیوار و طول و عرض کاغذ دیواری مورد نظر تعداد رول مورد نیاز را محاسبه نمایید.
2. جدا کردن کاغذ قدیمی
در صورتیکه از قبل دیوار مورد نظر دارای کاغذ دیواری بود بهتر است کاغذ روی کاغذ اجرا نشود و لایه زیرین از دیوار جدا شود.
برای این کار ابتدا با استفاده از اسپری کاغذ دیواری را خیس و مرطوب کرده و پس از آن با کاردک کاغذ قدیمی را جدا میکنیم . ( بهتر است کمی صبر کنید تا آب و روی کاغذ نفوذ کرده و سپس با کاردک کاغذ را جدا کنیم.)
عکس1- کندن کاغذ قدیمی
3. زیر سازی
تمامی سوراخ ها و ترک های دیواری که قرار است کاغذ شود باید با استفاده از گچ یا بتونه اصلاح گردد تا سطحی کاملا صاف ایجاد شود همچنین در صورت گچکاری بهتر است صبر کنیم تا گچ خشک شود و سپس نصب کاغذ را آغاز کنیم در غیر اینصورت امکان برگشت کاغذ وجود دارد.
همچنین اگر در قسمت هایی از دیوار لکه های سیاه یا زرد داشتیم یا رنگ دیوار مورد نظر رنگی متمایز باشد(مانند بنفش ، صورتی ، قرمز و...) ابتدا باید آن دیوار با رنگ سفید پوشاند در غیر این صورت این لکه ها یا رنگ ممکن است از زیر کاغذ بیرون بزند.
4. باز کردن کلید پریزها
باید تمامی کلید ها ، پریزها ، روشنایی های دیوارکوب و آیفون از روی دیوار باز شود تا نصب کاغذ با دقت و سرعت بیشتری انجام پذیرد ؛ البته هنگام باز کردن کلید پریزها باید به اتصالات برق دقت داشته باشیم.
عکس 2- باز کردن کلید پریز
5. برش
پس از انجام مراحل بالا به سراغ اجرای کاغذ دیواری میرویم . اولین مرحله در اجرای کاغذ ، برش کاغذ میباشد. برای این مرحله رعایت دو نکته کافی است : 1- ارتفاع دیوار را اندازه گرفته و 5 تا 10 سانتی متر بیشتر از آن مقدار ، کاغذ را برش داد.
2. قسمت های کاغذ را طوری کنار هم قرار داد که شکل نهایی به درستی ایجاد شود .
6. آغشته کردن دیوار با چسب چوب
پیش از نصب کاغذ دیواری باید سطح دیوار مورد نظر آغشته به چسب چوب شود.
7. نصب کاغذ
برای نصب کاغذ باید از چسب کاغذ با کیفیت مناسب استفاده کرد . برای چسب کاغذ باید از ترکیب چسب کاغذ و چسب چوب با نسبت مناسب استفاده کرد. برای چسب زنی کاغذ دیواری باید با استفاده از یک قلموی نقاشی از وسط کاغذ دیواری شروع کرد و به سمت لبه ها حرکت کرد. در این مرحله دقت شود که قسمتی از کاغذ بیش از حد آغشته به چسب نشود .
عکس 3- چسب زدن کاغذ دیواری
سپس کاغذ دیواری را به نحو صحیح تا کرده به نحوی که هیچ قسمتی از کاغذ دیواری در این مرحله چروک نشود. همچنین می بایست کاغذ دیواری قبل از اجرا حدود 10 دقیقه در این حالت خیس بخورد .
پس از آن کاغذ دیواری ها بدین صورت که کاغذ دیواری از بالای دیوار به صورت عمود به سمت پایین دیوار چسبانده میشود. سپس با استفاده از کاردک باد زیر کاغذ را از وسط به سمت لبه ها هدایت میکنیم و سپس اضافات کاغذ را با تیغ میبریم . در این زمان نصب کاغذ به پایان می رسد.
عکس 4- نصب کاغذ از بالا به پایین
8. نگهداری پس از نصب
آخرین مرحله در نصب کاغذ نگهداری پس از آن می باشد. پس از نصب کاغذ مهمترین نکاتی که باید رعایت کنیم عبارتند از :
1 بهتر است از تماس با کاغذ دیواری ظرف 48 ساعت پس از نصب جلوگیری شود.
2 در فصل سرما سیستم گرمایش مناسب برای گرمای واحد تامین شود. در صورت سرد بودن محیط داخلی نصب کاغذ و خشک شدن به موقع چسب امکان باد دار شدن چسب وجود دارد.
ما در شرکت آداک طرح مشاور و مجری شما در اجرای انواع کاغذ دیواری با انواع طرح و رنگ می باشیم.